FYSIOTERAPIA

Yrityksessämme olemme keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen fysioterapiaan. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan pyrkien hyödyntämään tutkimustietoa, kansainvälisiä ja suomalaisia hoitolinjauksia sekä parhaiksi tunnettuja fysioterapiakäytäntöjä.  Tätä kutsutaan näyttöön perustuvaksi toimintatavaksi.

DBC Fysioterapia

Fysioterapia - DCB Seinäjoki

DBC:n hoitokäytännöt ovat tutkimusnäyttöön perustuvaa, yksilölliset tarpeet huomioon ottavaa nykyaikaista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Fysioterapeuttimme on koulutettu lisäksi huomioimaan kokonaisvaltainen tilanteesi ja he ohjaavat miten voit jatkossa itse ylläpitää omaa toimintakykyäsi. DBC tarjoaa luomaan korkeatasoisia fysioterapiapalveluita ilman turhaa metodikeskeisyyttä. Klinikkakohtaiset tuloksemme ovat avoimesti nähtävissä tässä nettisivullamme. Tätä olemme tehneet Seinäjoella jo vuodesta 1997 alkaen ja oma näyttömme puhukoon puolestaan.

 

 

 

DBC ALARAAJAFYSIOTERAPIA

Alaraajafysioterapiassa tutkitaan jalkaterän ja alaraajojen rakennetta ja toimintaa. Tyypillisiä hoitokohteita ovat mm. vaivaisenluu, kantakalvon kiputilat, nilkan nyrjähdykset, akillesjänteen vaivat, penikkatauti, juoksijan polvi, sekä lonkan limapussin tulehdus.

Vastaanotolla tutkitaan kokonaisvaltaisesti koko kehon toiminta ja kartoitetaan ongelmien syyt. Kävely- ja juoksutekniikan analysointi on keskeinen osa tutkimusta. Useimmissa tapauksissa hoitomuotona toimii terapeuttinen harjoittelu.

Kuntoutuksen tukena voimme käyttää yksilöllisesti tehtyjä Footbalance Medical -tukipohjallisia, teippauksia sekä manuaalista terapiaa.

 

URHEILUFYSIOTERAPIA

Urheilufysioterapeutit tekevät työtä liikkuvien ihmisten parissa. He toimivat yhteistyössä lääkäreiden, urheilijoiden, valmentajien ja seurojen kanssa. Urheilufysioterapia on toimintaa, jolla pyritään ylläpitämään ja saavuttamaan urheilijan optimaalinen toimintakyky ja suorituskyky. Samoja keinoja käytämme kaikkien liikunnanharrastajien kanssa. Autamme toiminta ja suorituskyvyn optimoinnissa niin liikuntaa aloittavia kuin ammattiurheilijoitakin. Urheilufysioterapeutti on liikkeen asiantuntija!

FMS

Maailmalla laajasti käytössä oleva screenausmenetelmä terveysliikkujille, kuntoilijoille ja erityisesti urheilijoille tunnistamaan kehon toiminnallisia rajoituksia ja epäsymmetrioita. Hyvä valmennuksellinen työkalu arvioimaan luotettavasti kehon liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa ja voimaa.

Fysioterapia - DCB Seinäjoki
Fysioterapia - DCB Seinäjoki

YoYo-harjoittelu

Ainutlaatuinen Nhance-Driven by YoYo Technology harjoituslaitteisto on kehitetty optimoimaan lihaskasvu eksentrisellä lihastyöllä. Laitteisto, joka toimii eksentrisesti ilman kitkaa, on maailmalla suuressa suosiossa joukkueurheilun ammattilaisorganisaatiossa kuin myös eri yksilölajien olympiamitalistien keskuudessa. Nyt täydellinen laitesarja on käytössämme ohjatulla OmaSpstadionin Voimaharjoittelusalilla. Fysioterapeutin ohjaukset yksilökäynteinä tai ryhmissä. Tutkitusti harjoittelumuoto nopeuttaa voimanhankintaa ja parantaa suorituskykyä.

LPG

Fysioterapia - DCB Seinäjoki

Alipaineeseen perustuva hoitomuoto, johon on yhdistetty horisontaalisesti ja vertikaalisesti liikkuvat hoitavat rullat(terapeutin kädet). Tutkimusten mukaan hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300%. Hoitomuotoa voidaan käyttää mm. pre- ja postoperatiivisessa kuntoutuksessa aineenvaihdunnan parantamiseen, tulehdusreaktion vähentämiseen, turvotuksen ja kivun hoitoon sekä arpikudosten hoitamiseen. Urheilun puolella hoitoa voidaan käyttää mm. turvotuksen ja kivun hoitoon, lihasten ja lihaskalvojen venyttämiseen, lihasten palautumiseen, rasituksen jälkeisen lihassäryn lieventämiseen sekä lihasten valmistamiseen urheilusuoritusta varten.

FYSIOTERAPIA-HINNASTO

DBC-Klinikka

Fysioterapia

Fysioterapeuttinen tutkimus tai 1. käynti

84 €

Fysioterapia

Urheilijan TULE-kartoitus 60′

84 €

Fysioterapia

Urheilijan TULE-kartoitus 90′

147 €

Fysioterapia

Fysioterapeuttinen neuvonta kirjallisine ohjeineen

84 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 30 min (300A)

45 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 45 min (300B)

67 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
aikavaraus 60 min (300C)

84 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
DBC mikroryhmä 1:2-3

66 €

Fysioterapia

Yksilöllinen fysioterapia
DBC mikroryhmä 1:2-3 (jatkokäynnit)

45 €

Fysioterapia

Kontrollikäynti
lyhyt kontrollikäynti (15 min)

29 €

Fysioterapia

Kontrollikäynti
seurantakäynti hoitojakson
päättymisen jälkeen (30 min)

49 €

FMS

Testi & yksilöllinen
harjoitusohjelma 45-60′

84 €

Ryhmälle erillisen tarjouksen mukaan
(ryhmäpalaute)

YoYo-ohjattu
harjoittelu

Yksilöllinen ensiohjaus & tehomittaus (60´)

84 €

YoYo-ohjattu
harjoittelu

Yksilöllinen ohjattu harjoittelu (60´)

84 €

YoYo-ohjattu
harjoittelu ryhmille

Ryhmän ensiohjaus (90´)
Ohjattu ryhmäharjoittelu (90´)
Erillisen tarjouksen mukaan

LPG hoidot

Hoitokäynti 15-20´

39 €

LPG5

5 kertaa hoitokäynti (15-20´)

176 €

LPG10

10 kertaa hoitokäynti (15-20´)

290 €

Ajanvaraukset, yhteydenotot ja tarjouspyynnöt seinajoki@dbcklinikka.fi

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki
www.fysiotesting.fi

Marttilantie 53
60100 Seinäjoki
Puhelin 06 4141 723
www.dbcklinikka.fi